Gala

World Guppy Contest 2016
Galadinner mit Preisverleihung.

Livemusik mit XLarge Company und special Guests.
27. August 2016: 19.00 - 23.00 Uhr.
Ort: Festsaal, ARCOTEL Wimberger

1070 Wien, Neubaugürtel 34-38

Speisenangebot: Gebäck, Aufstriche, Wiener Küche,Vegan, Vegetarisch, Alkoholfreie Getränke
Preis: € 64.50
Gutschein nur an diesem Abend gültig.

Sie werden bei Buchung auf die Gästeliste gesetzt.
Begrenzte Teilnehmerzahl.

 

Gala-Dinner-Buchung

 

Buchen mit Paypal:


Nähere Infos: wgcvienna2016@gmail.com

Gala

World Guppy Contest 2016
Gala dinner and award ceremony..

Live music with XLarge Company and special guests.
August 27, 2016: 19.00 - 23.00 clock
Location: Ballroom, ARCOTEL Wimberger 1070 Vienna, Neubaugürtel 34-38

Food variety: pastries, spreads, Viennese cuisine, Vegan, Vegetarian, Non-Alcoholic Drinks
Price: € 64.50
Voucher only valid on that evening.

You will be placed on the guestlist when booking.
Limited number of participants.

 

Booking for Gala-Dinner

 

Booking with Paypal:

 

More infos: wgcvienna2016@gmail.com

Speisenangebot (Detail)

Vorspeise

Carpaccio vom Lachs in Pfeffer- Olivendressing
Zuckermelone mit Westfäler Rohschinken
Wimberger´s Hauspastete mit Preiselbeeren und Orangenfilet

 

Suppe

Consommé mit Gemüsestreifen
Zuccinicremsuppe mit Obershaube

 

Hauptspeise

Rinderfilet in Trüffeljus mit herbstlichem Gemüse und Duchesskartoffel
Putenbrustfilet in Pilzrahmsauce und Basmatiereis
Gegrilltes Lachsmittelstück mit Kräuterbutter auf Blattspinat und Butterkartoffeln
Gemüselaibchen mit Kräutersauce

 

Salatbuffet
Grüner Salat / Linsensalat / Eichblattsalat / Radicchio / Schwarzwurzelsalat / Rote Rüben / Erdäpfelsalat / Bohnensalat, Gurkensalat

 

Dressings
American Dressing / Wiener Dressing /
Joghurt Dressing / French Dressing

Ofenfrisches Brot und Gebäck

Nachspeise

Mohr im Hemd mit Schokoladensauce und Schlagobers
Topfenstrudel mit Vanillesauce
Zitronensorbet mit frischen Früchten


Foodoffer (detailed)

Starter

Carpaccio of salmon with olive dressing
Sugar melon with prosciutto
Wimberger´s homemade pastry with lingonberry

 

Soup

Consommé mit Gemüsestreifen
Zuccini-creamsoup with whipped cream
Viennese beef brooth with frittata

 

Main course

Filet of beef with truffle and seasonal vegetables and pommes duchess
Turkey breast covered with mushrooms and rice
Grilled salmon with herb-butter and spinach and butter potatoes

 

Salad buffet
Cucumber salad / Tomato salad / Green bean salad / Lettuce Lentils salad Oak leaf salad / Radicchio Comfreys salad / Beetroot salad / Potato salad / Salad with beans
and green pepper

 

Dressings
American dressing / Viennese dressing / Yoghurt dressing / French dressing

 

Selection of bread and rolls

 

Dessert

Chocolate cake with whipped cream and chocolate sauce
Viennese curd cheese pie with vanilla icecream
Lemon sorbet with fresh fruits