World Guppy Contest 2016
Galadinner mit Preisverleihung.
Livemusik mit XLarge Company und special Guests.
27. August 2016: 19.00 - 23.00 Uhr.
Ort: Festsaal, ARCOTEL Wimberger
1070 Wien, Neubaugürtel 34-38
Speisenangebot: Gebäck, Aufstriche, Wiener Küche,Vegan, Vegetarisch, Alkoholfreie Getränke
Preis: € 64.50
Gutschein nur an diesem Abend gültig.
Sie werden bei Buchung auf die Gästeliste gesetzt.
Begrenzte Teilnehmerzahl.
Nähere Infos: wgcvienna2016@gmail.com
World Guppy Contest 2016
Gala dinner and award ceremony..
Live music with XLarge Company and special guests.
August 27, 2016: 19.00 - 23.00 clock
Location: Ballroom, ARCOTEL Wimberger 1070 Vienna, Neubaugürtel 34-38
Food variety: pastries, spreads, Viennese cuisine, Vegan, Vegetarian, Non-Alcoholic Drinks
Price: € 64.50
Voucher only valid on that evening.
You will be placed on the guestlist when booking.
Limited number of participants.
More infos: wgcvienna2016@gmail.com
Vorspeise
Carpaccio vom Lachs in Pfeffer- Olivendressing
Zuckermelone mit Westfäler Rohschinken
Wimberger´s Hauspastete mit Preiselbeeren und Orangenfilet
Suppe
Consommé mit Gemüsestreifen
Zuccinicremsuppe mit Obershaube
Hauptspeise
Rinderfilet in Trüffeljus mit herbstlichem Gemüse und Duchesskartoffel
Putenbrustfilet in Pilzrahmsauce und Basmatiereis
Gegrilltes Lachsmittelstück mit Kräuterbutter auf Blattspinat und Butterkartoffeln
Gemüselaibchen mit Kräutersauce
Salatbuffet
Grüner Salat / Linsensalat / Eichblattsalat / Radicchio / Schwarzwurzelsalat / Rote Rüben / Erdäpfelsalat / Bohnensalat, Gurkensalat
Dressings
American Dressing / Wiener Dressing /
Joghurt Dressing / French Dressing
Ofenfrisches Brot und Gebäck
Nachspeise
Mohr im Hemd mit Schokoladensauce und Schlagobers
Topfenstrudel mit Vanillesauce
Zitronensorbet mit frischen Früchten
Starter
Carpaccio of salmon with olive dressing
Sugar melon with prosciutto
Wimberger´s homemade pastry with lingonberry
Soup
Consommé mit Gemüsestreifen
Zuccini-creamsoup with whipped cream
Viennese beef brooth with frittata
Main course
Filet of beef with truffle and seasonal vegetables and pommes duchess
Turkey breast covered with mushrooms and rice
Grilled salmon with herb-butter and spinach and butter potatoes
Salad buffet
Cucumber salad / Tomato salad / Green bean salad / Lettuce Lentils salad Oak leaf salad / Radicchio Comfreys salad / Beetroot salad / Potato salad / Salad with beans
and green pepper
Dressings
American dressing / Viennese dressing / Yoghurt dressing / French dressing
Selection of bread and rolls
Dessert
Chocolate cake with whipped cream and chocolate sauce
Viennese curd cheese pie with vanilla icecream
Lemon sorbet with fresh fruits